FAQ vuokraajille

Miksi Kinspiring on kätevin tapa vuokrata lastentarvikkeita?

 • Kun tarvitset lastentarviketta satunnaisesti, on vuokraaminen ostamista ekologisempaa. Voit myös koeajamalla lastentarvikkeen Kinspiringissa välttyä hutiostoksilta.
 • Kinspiringissa on laaja valikoima erilaisia lastentarvikkeita ympäri Suomea ja karttahausta näet lähelläsi sijaitsevat lastentarvikkeet.
 • Luottokortilla maksaminen on turvallista. Rahasi siirtyvät vuokranantajalle vasta kun olet saanut tarkistaa tuotteen.
 • Käyttäjien toisilleen antamat arvostelut luovat luottamusta.
 • Vertaisvuokraaminen on sosiaalista! Ystävyyksiäkin on täällä syntynyt.
 • Kinspiring on kotimainen! Me autamme sinua suomeksi.

Miten vuokraan lastentarvikkeita Kinspiringissa?

 1. Liity Kinspingin jäseneksi täällä.
 2. Lisää profiiliin kuvasi ja kerro hieman itsestäsi.
 3. Etsi haluamasi lastentarvike.
 4. Vuokraa lastentarvike klikkaamalla "Lähetä varauspyyntö". Voit myös lähettää ilmoittajalle yksityisviestin "ota yhteyttä" -toiminnolla ja esimerkiksi pyytää tarjouksen pidemmälle vuokralle.
 5. Maksa vuokraus luottokortilla. Katevaraus syntyy ja on voimassa kolme vuorokautta.
 6. Kun vuokranantaja hyväksyy tilauksen, sovi hänen kanssaan, mistä ja milloin voit noutaa lastentarvikkeen. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi noudon yhteydessä.
 7. Vuokrauksen jälkeen anna vuokranantajalle palaute: kerro, miten vuokraus sujui ja millainen tuote oli.

Miten Kinspiringissa suoritetaan maksut?

Kinspiringissa maksut tehdään turvallisesti luottokortilla.

Kun maksu suoritetaan luottokortilla, maksujärjestelmä Stripe pidättää rahat. Tämä mahdollistaa, että vuokraaja tietää saavansa oikean tuotteen. Varaus muuttuu automaattisesti hyväksytyksi varauksen päättymispäivänä ja rahat siirtyvät vuokranantajalle.

Kinspiringin välityspalkkio vuokraajalle on 2 % vuokrauksen kokonaissummasta.

Lastentarvike, jonka otin vuokralle ei vastannutkaan vuokrausilmoituksen kuvausta tai en saanut tavaraa käyttööni sovittuna ajankohtana. Miten voin reklamoida ja saada rahani takaisin?

Reklamaatiotilanteessa ota yhteyttä Kinspiringin ylläpitoon mahdollisimman pian.

Olen tehnyt vuokrauspyynnön, mutta vuokrausilmoituksen jättäjä ei ole hyväksynyt tai hylännyt pyyntöäni. Maksukortiltani on kuitenkin tehty katevaraus. Milloin katevaraus raukeaa?

Katevaraus raukeaa automaattisesti kolmen päivän kuluttua vuokrauspyynnön tekemisestä, mikäli ilmoituksen jättäjä ei hyväksy pyyntöäsi.

Katevaraus raukeaa myös jos ilmoituksen jättäjä ei hyväksy pyyntöäsi vuokrausjakson viimeiseen päivään mennessä. Jos esimerkiksi teet yhden päivän vuokrauspyynnön samalle päivälle, voi vuokranantaja hyväksyä varauksen vielä sinä päivänä. Seuraavana päivänä katevaraus raukeaa.