Manduca -kantoreppu
Jaana R
Jaana R
€ 2.00
per päivä

Manduca -kantoreppu

KantovälineetVuokralle antaa Jaana R

Tietoja lastentarvikkeesta

Manduca on ergonomisella lantiovyöllä varustettu loistava kantoreppu​,​ joka kasvaa lapsen mukana syntymästä pitkälle leikki-ikään. Vastasyntynyttä voi kantaa ortopedisesti oikeassa asennossa integroidun korkeudensäätöosan avulla. Integroidun selän jatkotuken ansiosta reppu sopii myös isommille vauvoille​,​ jopa 20 kg:aan asti. Sisäänrakennettu pääntuki tukee nukkuvan lapsen päätä​,​ tuen voi rullata piiloon Erittäin monipuoliset säädöt kantajalle. Anatomisesti muotoiltu ja säädettävä lantiovyö sopii kaikenkokoisille; Manducalla voi kantaa etupuolella​,​ selässä ja lonkalla. Manduca kasvaa lapsen mukana Vastasyntynyttä voi kantaa pystyasennossa ortopedisesti oikeassa M-asennossa kantajan vatsaa vasten turvallisesti ja luonnollisesti integroidun vauvatuen avulla. Integroitu korkeudensäätöosa takaa mukavat kantohetket aina 20 kg painoon asti. Pääntuki on monipuolisesti säädettävä ja siitä on iloa erityisesti lapsen nukahdettua. Manduca on ergonominen myös kantajalle Manducassa lapsi on aina lähellä kantajan kehoa. Kannettava lapsi tuntuu kevyemmältä​,​ sillä Manduca siirtää painoa olkapäiltä lantiolle ja lapsi tulee lähelle kantajan omaa painopistettä. Selkäystävällinen suunnittelu ja anatomisesti muotoiltu lantiovyö säästää selkää ja jakaa painon lantiolle. Sopivasti pehmustetut olkahihnat ja molempiin suuntiin säädettävät lukot tekevät kantamisesta jokapäiväisen ilon. 2 ​/​ pv 10 ​/​ vk Pidemmistä ajoista voimme neuvotella https://youtu.be/s-pfsylfJCw

Lisätiedot

 • Tuotemerkki: Manduca
 • Käyttöönottovuosi/vuosimalliarvio: 2013
 • Painorajat/suositusikä: 3,5-20 kg
 • Minimivuokrausaika: 2 päivää
 • Vuokrausehdot (esim. omavastuun suuruus): omavastuu 50 euroa tai hommata uusi Manduca kantoreppu tilalle.
 • Ilmoitus sisältää valmistajan kuva- tai videomateriaalia: Kyllä

Sijainti

Arvostelut (0)

  Vuokranantajasi

  Jaana R

  Heippa, olen Jaana R.

  Kahden lapsen äiti, pojat syntyneet 02/2016 ja 06/2017. Asumme Tampereella, tavarat kulkeutuvat tarvittaessa myös naapurikuntiin.

  Kahden lapsen äiti, pojat syntyneet 02/2016 ja 06/2017. Asumme Tampereella, tavarat kulkeutuvat tarvittaessa myös naapurikuntiin.

  € 2.00
  per päivä