Britax vaunukoppa
Jaana R
Jaana R
€ 2.00
per päivä

Britax vaunukoppa

Kuljetuslaukut & matkailuVuokralle antaa Jaana R

Tietoja lastentarvikkeesta

Vaunukoppa on yhteensopiva Britax-rattaiden Click & Go -järjestelmän kanssa. Vaunukopassa vauva makaa tasaisella alustalla​,​ mikä on erityisen tärkeää vastasyntyneelle. Sisältää pehmeän ja mukavan patjan. Mukaan voidaan vuokrata myös vuosien 2015 tai 2017 Äitiyspakkausten makuupussin tarvittaessa. Yhteensopivat Britax-rattaat Britax B-Motion Britax B-Agile - myös Plus-mallit Britax Affinity Britax Smile 2 Britax B-dual Vaunukopan mitat Mitat (L x S): 28 - 32 x 75 cm. Paino: 4 kg. Yksittäisille päiville vuokra 2 euroa​/​päivä. Voidaan vuokrata pidempiäkin aikoja. Vaunukopan keskimääräinen käyttöikä on noin 4 kuukautta​,​ pienikokoisella lapsella jopa viisi - kuusi kuukautta. Jos koppa halutaan vuokrata kokonaisuudessaan tuolle ajalle​,​ kustannus on 10 euroa​/​kuukausi. Lyhyelle ajanvälille vuokraamme myös yhteensopivia yhdistelmärattaita.

Lisätiedot

 • Tuotemerkki: Britax
 • Käyttöönottovuosi/vuosimalliarvio: 2016
 • Painorajat/suositusikä: noin 0-6 kuukautta
 • Minimivuokrausaika: 2
 • Vuokrausehdot (esim. omavastuun suuruus): Tuotteen rikkoutuessa vuokraaja on velvollinen korvaamaan rikkoontuneen vaunukopan toisella / uudella vaunukopalla tai varaosien ollessa mahdollisia, korvaamaan varaosista koituneet kustannukset. Pidempien vuokra-aikojen päätteeksi tuotteen irrotettavat tekstiilit tulisi pestä käsin tarpeenvaatiessa (valkoinen sisäosa, päälikansi ja kuomu).
 • Ilmoitus sisältää valmistajan kuva- tai videomateriaalia: Ei
 • Lisävarusteet: ydistelmärattaat, makuupussi, sadesuoja

Sijainti

Arvostelut (0)

  Vuokranantajasi

  Jaana R

  Heippa, olen Jaana R.

  Kahden lapsen äiti, pojat syntyneet 02/2016 ja 06/2017. Asumme Tampereella, tavarat kulkeutuvat tarvittaessa myös naapurikuntiin.

  Kahden lapsen äiti, pojat syntyneet 02/2016 ja 06/2017. Asumme Tampereella, tavarat kulkeutuvat tarvittaessa myös naapurikuntiin.

  € 2.00
  per päivä