Bedbox (Jetkids) matkasänky lentokoneeseen 0-7 vuotiailleo
Marjukka V
Marjukka V
€ 2.50
per päivä

Bedbox (Jetkids) matkasänky lentokoneeseen 0-7 vuotiailleo

Kuljetuslaukut & matkailuVuokralle antaa Marjukka V

Tietoja lastentarvikkeesta

Loistava apuväline pitkille lentomatkoille taaperon tai vanhemmankin lapsen kanssa. Bedbox toimii lapsen istuttavana​/​perässä vedettävänä matkalaukkuna sekä lentokoneessa matkasänkynä. Lapsen ei siis tarvitse nukkua sylissä tai loikoilla puoliksi vanhempien päällä poikittain! Plussana myös se​,​ että omakohtaisen kokemukseni mukaan lapset rakastavat laukun päällä "ratsastamista" ja vanhempien on helppo vetää jälkikasvua pitkin lentokentän käytäviä :) Tässä tarkempi kuvaus tuotteesta (lastentarvike.fi -sivustolta): JetKids Bedbox on täydellinen matkustuskumppani 0-7 vuotiaille lapsille: Bedbox on norjalainen patentoitu tuote​,​ joka on entisen lentokapteenin ja hänen vaimonsa kuuden vuoden kehitystyön tulos. Bedbox toimii käsimatkatavaralaukkuna​,​ jonka päällä lapsi voi istua vanhemman vetäessä laukkua perässä pitkillä lentoasemasiirtymillä. Sisällä lentokoneessa Bedbox toimii käytännöllisenä jalkatukena joka myös tarjoaa nukkumatilaa lapselle. Nerokasta​,​ eikö totta? Bedbox on kevyt (vain 3 kg) ja äärimmäisen helppokäyttöinen. Kääntyvien etupyörien avulla se ohjautuu mukavasti​,​ ja laukku voidaan myös helposti laittaa sivuun silloin kun sitä ei käytetä. Bedboxin mukana tulee pestävä patja​,​ lisäksi siinä on 20 litraa säilytystila lapsen leluille ja muille tarvikkeille. https://youtu.be/AEQsRxWniAA Tarvittaessa mahdollisuus kuljettaa laukku lähialueelle​/​pk-seudulla (pientä lisämaksua vastaan). Pidempiaikainen vuokraus: 2 viikkoa 30€ 3 viikkoa 40€ HUOM! Jos haluat varata laukun 2 tai 3 viikoksi​,​ tee järjestelmässä varaus vain 12​/​16 päivälle​,​ jotta summa menee oikein.

Lisätiedot

 • Tuotemerkki: Muu
 • Käyttöönottovuosi/vuosimalliarvio: 2017
 • Painorajat/suositusikä: 35kg/0-7 vuotta
 • Minimivuokrausaika: 5
 • Vuokrausehdot (esim. omavastuun suuruus): 159 (uuden sängyn hinta)
 • Ilmoitus sisältää valmistajan kuva- tai videomateriaalia: Kyllä

Sijainti

Arvostelut (4)

 • Helena V

  Kiitos vuokrasta! Bedbox oli kyllä kätevä 1,5v ja 3,5v kanssa matkustaessa.

  Helena V2019 M05

 • EB

  Erittäin sujuva vuokraus ja kätevä tuote. Suosittelen!

  Eve B2019 M02

 • Johanna P

  Kaikki sujui sovitusti! Kiitos lainasta ja hyvää uutta vuotta!

  Johanna P2017 M12

 • Liisa T

  Sain todella ystävällistä apua ja palvelua Marjukalta, sopimuksesta neuvoteltiin kummallekin mielekäs ja laatutuotteen vuokrahinta on nyt aidosti järkevä sen sijaan että ostaisi oman! Kiitos!

  Liisa T2017 M11

Vuokranantajasi

Marjukka V

Heippa, olen Marjukka V.

Olen kahden pienen tytön (-15 ja -18) äiti Espoosta. Asustelemme perheen kanssa Tuomarilassa ja rakastamme mm. matkustelua!

Olen kahden pienen tytön (-15 ja -18) äiti Espoosta. Asustelemme perheen kanssa Tuomarilassa ja rakastamme mm. matkustelua!

€ 2.50
per päivä