Jetkids bedbox (lähellä lentokenttää)
Milja K
Milja K
2,50 €
päivässä

Jetkids bedbox (lähellä lentokenttää)

Kuljetuslaukut & matkailuVuokralle antaa Milja K

Tietoja lastentarvikkeesta

Tässä loistava matkan helpottaja mukaan reissuun. Lapsi voi istua ja rullailla Bedboxin päällä kentällä kun jalat väsyy​,​ leluja saa mukavasti laukkuun ja uni​,​ sekä leikkiminen on mukavaa Bedboxin avulla lentokoneessa. Tietoja: JetKids Bedbox on täydellinen matkustuskumppani 0-7 vuotiaille lapsille: Bedbox on norjalainen patentoitu tuote​,​ joka on entisen lentokapteenin ja hänen vaimonsa kuuden vuoden kehitystyön tulos. Bedbox toimii käsimatkatavaralaukkuna​,​ jonka päällä lapsi voi istua vanhemman vetäessä laukkua perässä pitkillä lentoasemasiirtymillä. Sisällä lentokoneessa Bedbox toimii käytännöllisenä jalkatukena joka myös tarjoaa nukkumatilaa lapselle. Bedbox on kevyt (vain 3 kg) ja äärimmäisen helppokäyttöinen. Kääntyvien etupyörien avulla se ohjautuu mukavasti​,​ ja laukku voidaan myös helposti laittaa sivuun silloin kun sitä ei käytetä. Bedboxin mukana tulee pestävä patja​,​ lisäksi siinä on 20 litraa säilytystila lapsen leluille ja muille tarvikkeille. Asumme noin 15 minuutin päässä lentokentältä​,​ joten vaihto on helppo. Mikäli tarve vaatii minulla on mahdollisuus ajaa lentokentälle tai Jumbolle​,​ mikäli se sopii omiin menoihini.

Lisätiedot

 • Tuotemerkki: Muu
 • Käyttöönottovuosi/vuosimalliarvio: 07/2019
 • Painorajat/suositusikä: 30kg/0-7v
 • Minimivuokrausaika: 5vrk
 • Vuokrausehdot (esim. omavastuun suuruus): Jos laukku hajoaa, niin vuokraajan tulee ostaa uusi laukku (150e)
 • Ilmoitus sisältää valmistajan kuva- tai videomateriaalia: Kyllä
 • Lisävarusteet: Mukana bedboxiin kuuluva patja, sekä suoja patjalle.

Sijainti

Arvostelut (3)

 • JR

  Kaikki sujui sovitusti. Kiitos!

  Janica Rsyyskuu 2019

 • PR

  Kaikki meni hienosti. Jetkids matkalaukku oli kyllä todella hyvä. Sen kanssa lentomatka meni pienen lapsen kanssa paremmin kuin hyvin. Isot kiitokset vielä vuokraajalle. Matkalaukun nouto ja palautus toimi hienosti. Mekin tulimme pitkän ajomatkan päästä lentokentälle niin oli tosi helppo sopia treffit Jumboon ja poimia sieltä laukku kyytiin.

  PEKKA Rtammikuu 2018

 • SP

  Vuokrauksesta ja noudosta sopiminen hoitui todella hyvin. Kiitos!

  Sanna Pmaaliskuu 2018

Vuokranantajasi

Milja K

Heippa, olen Milja K.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja 2 lasta (tyttö 6v ja poika 2v). Intohimomme on matkustelu. Asumme Vantaalla Hämeenkylässä.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja 2 lasta (tyttö 6v ja poika 2v). Intohimomme on matkustelu. Asumme Vantaalla Hämeenkylässä.

2,50 €
päivässä