Trunki boostapak matkaturvaistuin
Marjukka V
Marjukka V
€ 2.00
per päivä

Trunki boostapak matkaturvaistuin

TurvaistuimetVuokralle antaa Marjukka V

Tietoja lastentarvikkeesta

Kätevä matkaturvaistuimen ja repun yhdistelmä esimerkiksi taksimatkoille tai vuokra-autoon. Reppu muuttuu turvaistuimeksi ja repussa on myös säilytystilaa lapsen tavaroille. Tuote on sopiva 4-12-vuotiaille 15-36kg painoisille lapsille. Pidempiaikaisesta vuokrauksesta (1vko tai pidempään) voimme neuvotella edullisemman kokonaishinnan 😊 Lisätietoa tuotteesta (matkamuksun sivuilta https://www.matkamuksu.com/lapsi-autossa-varusteet/turvaistuimet/trunki-boostapak-turvaistuin-vihrea ) Trunki BoostApak - innovatiivinen ja palkittu yhdistelmä lasten repusta ja istuinkorokkeesta. Käden käänteessä saat tilavasta repusta sertifioidun turvaistuimen. Matkustatpa vuokra-autolla​,​ taksilla tai bussilla​,​ et ole koskaan ilman lapsen turvaistuinta. Boostapak on myös erittäin kätevä istuinkoroke ravintolassa tai elokuvissa​,​ missä vaan lapsen istuin on liian matala tai muuten sopimaton. Trunki BoostApak repussa on runsaasti pakkaustilaa päivän leluille tai eväille​,​ sekä se on helppo asentaa turvaistuimena. Erittäin kätevä apuväline lomamatkoilla. 2 in 1 reppu ja turvaistuin (istuinkoroke) Helppo ottaa mukaan matkalle ECE-hyväksytty ja turvallisuustestattu Mahtuu lentokoneen matkatavarahyllylle Tarkoitettu lapsille 4-12 vuotta (max 135 cm pitkä) Turvallinen istuin aina mukana taksissa​,​ bussissa​,​ isovanhempien autossa tai vuokra-autossa Lisä-istuin​,​ kuin kaveri matkustaa mukana Vältyt turvaistuimen vuokraamiselta matkoilla Runsas säilytystila repussa (8 litraa) Kestäva ja puhdistettava materiaali (irrotettava päällys) Nimilappu ja heijastindetaljit (olkahihnoissa) Patentoitu turvavyön ohjain

Lisätiedot

 • Tuotemerkki: Muu
 • Käyttöönottovuosi/vuosimalliarvio: 2019
 • Painorajat/suositusikä: 15-36kg / 4-12v
 • Minimivuokrausaika: 4 vrk (yli 1vko vuokrausajasta edullisempi kokonaishinta)
 • Vuokrausehdot (esim. omavastuun suuruus): 65e (uuden turvaistuimen hinta tai uusi matkavakuutuksesta)
 • Ilmoitus sisältää valmistajan kuva- tai videomateriaalia: Ei
 • Kolaroimaton: Kyllä

Sijainti

Arvostelut (1)

 • ST

  Istuin toimi loistavasti ja oli juuri sellainen kuin luvattu ja teki bussimatkasta hieman turvallisemman. Itse vuokraus sujui helposti, nopeasti ja joustavasti.

  Sampo T2019 M05

Vuokranantajasi

Marjukka V

Heippa, olen Marjukka V.

Olen kahden pienen tytön (-15 ja -18) äiti Espoosta. Asustelemme perheen kanssa Tuomarilassa ja rakastamme mm. matkustelua!

Olen kahden pienen tytön (-15 ja -18) äiti Espoosta. Asustelemme perheen kanssa Tuomarilassa ja rakastamme mm. matkustelua!

€ 2.00
per päivä