Pahoittelumme, tämä ilmoitus on suljettu.

Whisbear
Marjukka V
Marjukka V
€ 2.00
per päivä

Whisbear

Muut lastentarvikkeetVuokralle antaa Marjukka V

Tietoja lastentarvikkeesta

Monille vauvoille ja pikkulapsille hyvät unet tuonut​,​ jo lähes kulttimaineen saavuttanut humiseva unikarhu Whisbear. Itse halusin testata tuotetta ennen ostoa - monilla lelu toimii​,​ mutta kaikilla ei ja uuden unikarhun hinta on kuitenkin melko suolainen 😊 Tämän vuoksi laitan myös oman Whisbearimme vuokralle - jotta muutkin pöäsevät testaamaan tuotetta ennen ostopäätöstä! Tuote pestään vuokrausten välissä. Tässä lisätietoja tuotteesta (Vauvatalo Johannan sivuilta https://www.vauvatalojohanna.fi/whisbear-the-humming-bear.html ) Tuotteen kuvaus: Whisbear The Humming bear on suunniteltu helpottamaan vauvojen nukahtamista. Se auttaa vauvoja rauhoittumaan tuottamalla rauhoittavaa kohinaa. Lempeän​,​ hiustenkuivaajaa muistuttavan kohinan tuottaa kehittynyt äänilaite​,​ jossa on CRYsensor-itkusensori. Miten se toimii? Aluksi laite humisee 40 minuuttia tässä ajassa vauva nukahtaa yleensä syvään uneen. 40 minuutin jälkeen laite vaimenee hitaasti ja siirtyy standby-tilaan. Mikäli Whisbear havaitsee tänä aikana itkua tai muuta heräämiseen viittaavaa ääntelyä tai liikehdintää​,​ äänilaite käynnistyy ja kohisee vielä 20 minuuttia lisää. Tämän jälkeen se siirtyy jälleen standby-tilaan. CRYsensor-itkusensorin saa myös suoraan päälle ilman kohinaa. Soft Start -toiminto käynnistää kohinan hitaasti ja nostaa äänenvoimakkuuden samalle tasolle kuin edellisellä käyttökerralla. Voit tarvittaessa säätää kohinan äänenvoimakkuutta. Se on paljon muutakin kuin unikaveri! Vahvistaaksemme  vauvan sensorista ja hienomotorista kehitystä lisäsimme karhun korviin ja jalkoihin rapisevia materiaaleja sekä voimakkaita värejä ja erilaisia tekstuureja. Emme suosittele minkään ylimääräisen laittamista vauvan sänkyyn ensimmäisen ikävuoden aikana. Niinpä Whisbearin jalkojen sisällä on magneetit​,​ joilla saat Whisbearin kiinni sängyn tai kehdon laitaan. Magneettien ansiosta Whisbear kulkee myös helposti mukana turvakaukalossa​,​ vaunuissa tai hoitolaukussa. Whisbearia voi käyttää vauvan syntymästä lähtien. Se on tehty parhaista materiaaleista ja sen täyte on allergisoimatonta.

Lisätiedot

 • Tuotemerkki: Muu
 • Käyttöönottovuosi/vuosimalliarvio: 2019
 • Painorajat/suositusikä: Vastasyntyneestä alkaen
 • Minimivuokrausaika: 3 vrk
 • Vuokrausehdot (esim. omavastuun suuruus): 69 (uuden Whisbearin hinta)
 • Ilmoitus sisältää valmistajan kuva- tai videomateriaalia: Kyllä

Sijainti

Arvostelut (0)

  Vuokranantajasi

  Marjukka V

  Heippa, olen Marjukka V.

  Olen kahden pienen tytön (-15 ja -18) äiti Espoosta. Asustelemme perheen kanssa Tuomarilassa ja rakastamme mm. matkustelua!

  Olen kahden pienen tytön (-15 ja -18) äiti Espoosta. Asustelemme perheen kanssa Tuomarilassa ja rakastamme mm. matkustelua!

  € 2.00
  per päivä
  Pahoittelumme, tämä ilmoitus on suljettu.